KORAL FORUM :: Başlığı Görüntüle - üzgünüm!!!
KORAL FORUM Ana Sayfası  
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
Google
KORAL FORUM Ana Sayfası
Kullanıcı Adı:    Şifre:      Beni hatırla    

üzgünüm!!!

Bu forum kilitlenmiştir, yeni bir başlık açamazsınız, cevap gönderebilir ya da mesajları değiştirebilirsiniz   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    KORAL FORUM Ana Sayfası -> 11. Türkiye Korolar Şenliği
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
fnperhaps
çaylak

Nereden: mersin

MesajTarih: 06 Kas 2006 11:30 am    Mesaj konusu: üzgünüm!!! Alıntıyla Cevap Ver

ben mersın polifonık korosundan fuat ozen.sayın mustafa apaydın ben bu sene neden oss sınavına denk gelecek sekılde senlıklerınız oldu demıstım we sızın cevabınız bu alttakı yazı oldu. sizin bu cevabınız protesto edıyorum.benım bır korodan baska bır koroya gecmem,kusura bakmayın ama;sızı ılgılendırmıyor.Bundan sonra da kımseyı ılgılendırmez.iyi günler!!!

Merhaba,Turkiye Korolar Senligiyle ilgili sorunuzun cevabini uc asamada inceleyebiliriz:1- Türkiye Korolar Şenliği'ne olabildiğince çok katılım olmasını biz de en az sizin kadar istiyoruz2- Ülkemizde koro müziğini yaşayıp yaşatmanın zorluğunun farkındayız vebu zorluğun üstesinden gelebilmek de amaçlarımız arasında.Bahsettiğimiz bu zorluk yüzündendir ki elimizde istediğimiz zamanetkinlik düzenlensin diyebileceğimiz bir konser salonunun anahtarı yok.Sevda Cenap And müzik vakfı'nın büyük destekleri sayesinde son birkaçyıldır şenliğimizi güzel bir ortamda yapabiliyoruz ancak bu da osalonun başbakanlıkça, milli eğitim bakanlığınca, ya da örneğin tarımorman ve köyişleri bakanlığınca bir toplantı
için ayırtılmamış olduğubir dönemde yapılabiliyor. Yoksa, bütün yıl boş duran bir salondasadece ÖSS günü etkinlik düzenliyor değiliz.3- Sözkonusu hafta ÖSS'ye girecekler olduğu kadar bir önceki haftaokulu kapananlar, sonraki hafta mezuniyeti olanlar, o sıralardafinalleri olanlar olduğundan, ve tüm bu sıkışık dönemleri atlatıptemmuz sonu gibi bir etkinlik tasarlandığında da çoğu koro çoktantatile çıktığından en uygun dönemi düşünürken konser salonununuygunluğundan sonra birçok etken işin içine giriyor. Takdir edersinizki eninde sonunda bir tarihe de karar verilmesi gerekiyor. Bu tarihtenmemnun olanlar da oluyor, olmayanlar da. Siz geçen yıl bir gruptaykenbu yıl diğer gruba geçmişsiniz, üzgünüz.Umariz seneye senligimiz sizler icin uygun bir zamana denk
gelir ve yeniden gorusebiliriz.Saygilarimizla,@mapaydin Apaydin

mapaydin
Site Yöneticisi

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09 Kas 2006 08:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

@fnperhaps,

1- Protesto, diyalog kurulamayacak kadar gerilmis ikili iliskiler olmasi durumunda basvurulan bir uygulamadir.
2- Kendi attiginiz alintida bile goruldugu gibi sizin bir korodan digerine gecmeniz bir yana, sizin koro uyesi olup olmadiginizdan bile bahsedilmemistir. O yazida iki ayri kategoriye giren insandan bahsedilmis ama bunun tarafinizdan henuz anlasilamamis oldugu gorulmustur.
3- Bahsi gecen cevap forumdan bizzat tarafimdan (yani mustafa apaydin degil) atilmisti. Bu durumda ben de sizin bu mesajinizdan dolayi George W. Bush'u PROTESTO EDIYORUM.
4- Asil mesaji isteyenler buraya tiklayarak ogrenebilecegi gibi kolaylik olsun diye asagiya da koyuyorum. Herkesin gorecegi gibi o protesto etmeye deger gordugunuz cumlenin sonunda smiley denilen ufak siritan bir surat da var. Bakin, siritiyor:
mapaydin demiş ki:
öneriniz için teşekkür ederek birkaç noktaya değinmek isteriz;
1- Türkiye Korolar Şenliği'ne olabildiğince çok katılım olmasını biz de en az sizin kadar istiyoruz
2- Ülkemizde koro müziğini yaşayıp yaşatmanın zorluğunun farkındayız ve bu zorluğun üstesinden gelebilmek de amaçlarımız arasında. Bahsettiğimiz bu zorluk yüzündendir ki elimizde istediğimiz zaman etkinlik düzenlensin diyebileceğimiz bir konser salonunun anahtarı yok. Sevda Cenap And müzik vakfı'nın büyük destekleri sayesinde son birkaç yıldır şenliğimizi güzel bir ortamda yapabiliyoruz ancak bu da o salonun başbakanlıkça, milli eğitim bakanlığınca, ya da örneğin tarım orman ve köyişleri bakanlığınca bir toplantı için ayırtılmamış olduğu bir dönemde yapılabiliyor. Yoksa, bütün yıl boş duran bir salonda sadece ÖSS günü etkinlik düzenliyor değiliz.
3- Sözkonusu hafta ÖSS'ye girecekler olduğu kadar bir önceki hafta okulu kapananlar, sonraki hafta mezuniyeti olanlar, o sıralarda finalleri olanlar olduğundan, ve tüm bu sıkışık dönemleri atlatıp temmuz sonu gibi bir etkinlik tasarlandığında da çoğu koro çoktan tatile çıktığından en uygun dönemi düşünürken konser salonunun uygunluğundan sonra birçok etken işin içine giriyor. Takdir edersiniz ki eninde sonunda bir tarihe de karar verilmesi gerekiyor. Bu tarihten memnun olanlar da oluyor, olmayanlar da. Siz geçen yıl bir gruptayken bu yıl diğer gruba geçmişsiniz, üzgünüz.
4- Kişisel deneyimlerim sonucu bir öneri de ben yapayım; ÖSSden 3 gün önce çalışma nasıl olsa bırakılıyor (kafa sağlığı açısından öneririm. Ben yaptım, oldu) bu üç gün içinde bir akşam gelip ankara'da şenliğe izleyici olarak katılın. Ayrıca madem tek sorun ÖSS, koronuzdan ÖSS'ye girmeyecekler zaten gelmek zorunda. Değil mi? Cool

Saygilarimizla...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
exe_487
mesaj makinesi

Nereden: ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

MesajTarih: 10 Kas 2006 07:15 pm    Mesaj konusu: tek cevap;terbiyesizlik Alıntıyla Cevap Ver

sayın fuat özen yaptığınız laçka konuşmayı kendi açımdan terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum.(sadece bunu bilmenizi istedim.)
saygılar(ne kadarsa sen saygılı bir davranış sergilemesende) Mad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder MSN Messenger
keremm
azimli üye

Nereden: TPKD

MesajTarih: 10 Kas 2006 08:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet fuat bey talihsiz bir açıklama yapmış ama türkiye polifonik korolar derneği üyeleri olarak bizlerin saygı sınırları çerçevisinde kalmamız gerekmektedir benim kanaatimce.benim düşüncem fuat bey bir özür borçlu.herkeze iyi akşamlar!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder
selendurulurderler
azimli üye

MesajTarih: 24 Kas 2006 06:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Bu forum kilitlenmiştir, yeni bir başlık açamazsınız, cevap gönderebilir ya da mesajları değiştirebilirsiniz   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    KORAL FORUM Ana Sayfası -> 11. Türkiye Korolar Şenliği Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız